Писмо в блога на Кр. Вигенин

По някаква слука в пощата ми се появи писмо от Кристиян Вигенин с предложение да разгледам неговите снимки. Това ме провокира да му изпратя долупосоченото писмо. Ако случайно получа отговор (вероятността да стане това е по-малка от вероятността да улуча джакпота в тотото), той ще бъде публикуван пак тук.
vigenin
Кристиан Вигенин
на 35 години – мъж – България, София-град
извън линия
Този разговор е отворен в отделен прозорец.
Моля, чатете в него, или затворете другия прозорец, за да чатите тук.
10:27 Уважаеми господин Вигенин!
Вие и вашите колеги от БСП постоянно говорите за нарушаване на човешките права от сегашното правителство, за полицейщина, за погазване на законността и т.н.
10:29 Не очаквам да отговорите на това писмо, но все пак ви го изпращам за да имате представа как изглеждате в очите на хора като мен.
Аз бях 25 г. член на БКП, марксист съм по убеждение.
10:32 Изпитвам отвращение когато слушам ренегатската БСП, която възстанови капитализма и даде право на едно малцинство да експлоатира „законно“ мнозинството от българи, което пък има правото да се подлага „законно“ на такава експлоатация, поради липсата на друга възможност за съществуване.
10:38 Покрай този ваш колосален грях спрямо народа на България вашата партия си позволи и още множество безобразия. Ще ви напомня само за 2006 г., когато вашият лидер Станишев заяви, че държавата дълго не си е вършила работата и не е подменяла номерата на колите. Съгласно чл. 141 от Закона за движение по пътищата с някои конкретни изключения (например временен внос) автомобилите в България са с безсрочна регистрация. Но с наредба І – 45 на МВР, издадена от правителството на вашия уж политически противник Иван Костов бе определен краен срок за валидност на регистрацията. И вашата партия и правителството, оглавявано от Станишев, предприе уникална в световен мащаб кампания за пререгистрация на автомобилите „по социалистически“ – в съкратени срокове. Извиха се многодневни опашки, хората бяха принудени да плащат тройно по-висока цена за новата регистрация в сравнение с цената за първа регистрация например в Германия. Правителството на тройната коалиция излъга публично и нагло, че подмяната на номерата и талоните е изискване на ЕС.
10:40 Днес вие и компания пищите за погазването на човешките права от правителството на ГЕРБ. Не съм защитник на ГЕРБ, както поради това, че марксистките ми убеждения не ми позволяват да съм симпатизант на дясна партия, така и ако искате по конкретния повод, че ГЕРБ до този момент не са осъдили бандитската акция по пререгистрацията на милиони автомобили.
10:45 Вижте в www.mitev.eu моите писма до Станишев и отговорите, изпратени от негови подчинени вместо него. Там съм го обвинил в десетина точки че той е погазил положената от него клетва да се ръководи от интересите на народа в своята дейност. Никой до този момент не е оспорил нито едно от моите доказателства. Опитайте вие, съобщете за това писмо на Станишев, говори се, че сте приятели, опитайте сам или колективно с целия висш партиен съвет и цялата парламентарна група на КБ да докажете, че не съм прав в обвиненията си. А ако не можете, скрийте се някъде дълбоко, изчезнете от политическата действителност и се радвайте, че не ви е потърсена наказателна отговорност за деянията ви.
10:46 Спирам до тук, за да не ви припомням плоския данък, с който според Станишев дадохте на едно малцинство български граждани да спечелят от неговото въвеждане, а на мнозинството българи дадохте правото да не загубят от неговото въвеждане.
10:47 Ще се радвам ако впрегнете всички сили на столетницата, ако използвате капацитета на стратега ви Александър Лилов и ми отворите очите като ми докажете колко много се заблуждавам в оценката на стратегическия ви курс и конкретните посочени действия в частност.
Димитър Митев, Пловдив, 22.02.2011 г.

Leave a Reply